Adatvédelmi tájékoztatás

A regisztrációval és a chat használatával elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Az adatkezelés célja a felhasználók nyilvános csevegésének és a privát üzenetküldés biztosítása.

Nyilvánosan megjelenő adatok:
– Felhasználónév (nicknév)
– Adatlapon megadott információk.
Az adatlapon bármilyen információ megadható, illetve kiírható. Az adatlap kitöltése nem kötelező, a chat minden funkciója használható kitöltetlen adatokkal is! A felhasználó elfogadja, hogy az adatlapon megosztott információk és személyes adatok minden regisztrált felhasználó számára láthatóak! A chaten tilos kiírni saját vagy mások személyes adatait, illetve tilos az adatok gyűjtése és naplózása!

Nem nyilvános adatok
– Jelszó (a jelszavak titkosítva vannak, az eredeti jelszó visszaállítására/dekódolására nincs lehetőség)
– A rendszerben elküldött privát üzenetek (csak a címzett és te láthatod, az üzemeltető nem olvas bele ezek tartalmába)

A megadott adatokat az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük, harmadik félnek engedély nélkül nem adjuk tovább! Felelősséget azonban nem vállalunk érte, pl. hackertámadás esetén!

A regisztrációhoz E-mail cím szükséges, erre küldjük az aktiváló emailt. Az emailre nem küldünk hírlevelet, viszont ha bekapcsolod, automatikus értesítéseket kapsz az üzenetekről, és az emlegetésekről. Ezek az értesítések a beállításban letilthatóak.

Az adatkezelés időtartama határozatlan.
Az adatkezelés megszüntethető a regisztráció törlésével. Ez bejelentkezés után a saját fiók menüpont profil almenüpontjában tehető meg. A regisztráció törlésével minden kezelt adat és üzenet eltávolításra kerül. A törölt nevek visszaállítására nincs lehetőség, viszont bármikor bárki újra beregisztrálhatja azt.

Csak akkor regisztrálj, ha a fenti adatvédelmi tájékoztatást elolvastad, megismerted, és elfogadod a benne írtakat!