Segítség a chat használatához

Mielőtt kérdeznél, légy szíves olvasd el ezt a leírást, mivel nagyon sok hasznos információ szerepel benne!
Köszönöm.


Ez a chat elsősorban mobiltelefonokra lett tervezve és optimalizálva. Bár számítógépen (illetve laptopon) is használható, illetve ezeken a készülékeken is elérhető az összes szolgáltatásunk, viszont számítógépről nézve is egyszerű a megjelenés, mivel nélkülöz minden felesleges és nagy adatforgalmat generáló multimédiás elemet (még fejléc és háttérkép sincs, mivel mobilinterneten ezek is csak felesleges adatforgalmat generálnának). A cél, hogy minél kevesebb adatforgalommal beérje, a régebbi telefonokkal, illetve lelassított mobilinternettel is kényelmesen használható legyen a chat. Nálunk garantáltan nem kell perceket várnod a betöltődésre!

A regisztráció után lehetőséged van a saját ízlésed (vagy a telefonod kijelzőjének megfelelően) beállítani a chat háttérszínét, a betűméretet, a frissítési időt, a hozzászólások számát, és a névlink megjelenítését. A szobákban használhatóak BBkódok is, mellyel színes, félkövér, dölt és/vagy aláhúzott szöveget is beírhatsz. Ha zavarnak a BBkódok, a beállításban ez is kikapcslható. Továbbá használhatóak smileyek (hangulatjelek) is a szobákban, ami szintén kikapcsolható.

Ha kis adatforgalmi-korlátos neted van, kapcsold ki a névlinket és a smileyeket, illetve vedd lejjebb a szoba hozzászólások számát a beállításokban, ezzel akár a felére tudod csökkenteni az adatforgalmat. A frissítési időt is érdemes hosszabbra állítanod. Ha jól van beállítva, óránként kevesebb, mint 1 MB-ot fogyaszt a chat, így 100-200 Mb-os mobilinternettel is több tízórát chatelhetsz nálunk!
Sőt, adattakarékos felület is van a chaten, mely még kevesebbet fogyaszt, így ha nem szeretnéd mindig módosítgatni a beállítást, mobilinternettel bátran használhatod ezt is.

Bejelentkezés után kitöltheted az adatlapodat, így mások az infodra kattintva láthatják a magadról megosztott információkat. Mivel az adatlap nyílvános, bárki megnézheti, kérlek ne ossz meg rajta személyes adatokat. Ha bármilyen személyes dolgot megadsz magadról a chaten, és ezzel visszaélnek, azért te vagy a felelős!

Ha egy felhasználó felkeltette a figyelmed, és úgy szeretnél vele beszélgetni, hogy azt mások ne láthassák, három privát csatorna is van a chaten:
1. Lehetőséged van üzenetet küldeni. Ennek az előnye, hogy nem törlődik automatikusan, ezért bármikor el, illetve vissza olvasható. Ha a címzett nincs éppen fent a chaten, az üzenetet akkor is megkapja, a következő belépéskor megjelenik a számára.
2. Ha egy szobában chateltek, súghatsz is bárkinek (régebbi neve szobaprivi). A szobában erre egy gombnyomással válaszolhatsz, így ha mindketten fent vagytok, ez sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint folyton üzenetet küldeni.
3. Nyithatsz zárt szobát. Ezek a szobák jelszóval vannak levédve, így csak azok léphetnek be, akik ismerik az adott szoba jelszavát. Előnye, hogy akár több felhasználónak is megadhatod a jelszót, egy zárt szobába nem csak ketten lehettek. Egy felhasználó naponta maximum egy szobát nyithat, ami nyitott és zárt is lehet.

Jó időtöltést és kellemes chatelést kívánunk!
Vissza