Szabályzat

Nem szeretnék sok szabályt felállítani, csak a legfontosabbakat írnám le.
Oldalunkon baráti társaság van. Szeretnék ezért megkérni mindenkit arra, hogy a chaten ismerettségtől, kortól, nemtől és rangtól függetlenül tegezzük egymást. Ez az interneten teljesen elfogadott és bevett szokás, légy szíves tartsd tiszteletben a kérésünket.
A chaten kérlek tartsd be a netiket és a chatiket szabályait.

USER: – Ne floodolj
– Userek, OPok sértegetése szigorúan tilos!
– Ne reklámozz! Más chat reklámozása különösen TILOS!
– Ha valami nem világos, érthető, kérj segítséget egy Op-tól, ADMIN-tól.
– Ne legyen több regisztrációd!
– Ne provokálj másokat, és kerüld a balhét!
– Más nicknevek klónozása, nagyon hasonló létrehozása, feltörése is tiltott.
– Ne nyitogass értelmetlenül felesleges szobákat, csak akkor ha tényleg szükséged van rá. Ezért is tiltunk!
– Csúnya szavakat ha lehet mellőzzétek, ill. figyelmeztetés után többszöri írása is tiltott! /szűrő működik/
– Felnőtt tartalmú hozzászólások, weboldalak, illetve képek megosztása nyilvános szobákban tilos! Ezért első esetben figyelmeztetést (kirúgást), többszöri/minősített esetben némítást, vagy akár kitiltást is kaphatsz!
– Tilos a más felhasználók nyilvános vagy privát üzenetben történő zaklatása. Minden felhasználónak lehetősége van letiltani a zaklatóit. Ha valakitől nem szeretnél üzenetet kapni, vedd fel tiltólistára. Ehhez lépj be az üzenetbe, válaszd ki jobb oldalon a kis fejet ábrázoló ikont, majd kattints a felhasználó letiltása gombra. Amennyiben később meggondolod magad, szintén itt tudod feloldani. Ha pedig a szobában nyilvánosan zaklat valaki, kérd bátran a moderátorok segítségét (a főmenüből lehetőség van üzenetet küldeni a moderátoroknak).
– Felszólítás előtt, és után MINDENKÉPP moderáld magad.

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben regisztrálsz az oldalra, és bejelentkezel a létrehozott neveddel és jelszavaddal, azzal elfogadod a sütik használatát a belső, jelszóval védett oldalakon!

A regisztrált tagok hozzájárulnak ahhoz, hogy a regisztráció során és az adatlapjukon megadott személyes adatai a GaBChat adatbázisában tárolásra kerüljenek. Az adatokat az oldal üzemeltetői az érvényes adatvédelmi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelik, azokat más, illetéktelen személy részére nem szolgáltatják ki.

Ha szeretnéd magad törölni a chatről, kérlek küldj üzenetet egy adminisztrátornak. Törölni csak mi tudunk téged!

Azokat a felhasználókat, melyek több, mint 180 napja nem jelentkeztek be, jogunkban áll törölni.

A chaten tilos megadni, illetve kiírni a saját vagy mások személyes adatait! Ha az adatlapodon mégis megadod, az minden regisztrált felhasználó számára látható lesz! Ha visszaélnek vele, azért TE vagy a felelős!

A jelszavak többszörösen titkosítva vannak, így egy ha valaki megszerzi az adatbázist, akkor sem fejthetőek vissza az eredeti jelszavak, de felelősséget nem vállalunk érte pl. hackertámadás esetén. A chat használatából vagy használhatatlanságából eredő károkért, az ebből eredő mentális betegségekért a chat üzemeltetője nem vállal felelősséget.

18 év alatti kiskorúak, vagy gyámság, gondnokság, illetve bármilyen mentális kezelés alatt álló személyek nem használhatják a chatet!

A viselkedésedért TE vagy a felelős! Semmi törvénytelent nem írhatsz, illetve tehetsz a chaten! Amit máshol tilos, azt itt is tilos! Az üzemeltetők nem felelnek az itt beírt hozzászólásokért (mi csak a csevegőfelületet biztosítjuk), de felszólítás esetén moderáljuk, illetve töröljük a vitatott bejegyzéseket.

Nyilatkozat a névválasztásról:
Ennek a chatnek sem tulajdonosa, sem a szerkezete nem azonos a régi wapos GaBChat-ével. A régi, több évvel ezelőtt megszűnt GaBChat emlékére választottam ezt a nevet, mivel sok évvel ezelőtt tagja voltam én is, és tudomásom szerint jogutód nélkül szűnt meg. A nevet leszámítva semmilyen személyi és technikai kapcsolódás nincs a kettő chat között. A célom nem a régi felület lemásolása volt, hanem egy olyan chat létrehozása, ami kényelmesen és gyorsan használható a mai mobiltelefonokon, és minimális adatforgalmat generál. A GaBChat név védjegyoltalma 2014. 08. 18.-án lejárt, a jogtulajdonos nem hosszabbította azt meg. A védjegy adatbázisokban szereplő adatok alapján a GaBChat név jelenleg nem áll oltalom alatt.
Mivel közel öt évig nem indult újra ezen a néven chat, illetve a domain és a védjegy sem kerül megújításra, bízom benne, hogy senkinek sem lesz sértő, illetve bántó a névválasztás.

A szabályzat bármikor – előzetes értesítés nélkül – megváltozhat. Csak akkor regisztrálj, ha a fentiekkel egyetértesz és elfogadod.

Új moderátor és bossfelvétele beválasztással, felkéréssel történik. Ne kérj moderátor, boss vagy admin jogot, majd mi megtaláljuk erre a feladatra a legmegfelelőbb személyeket! Aki megkérdezi, hogy lehet-e moderátor vagy bármi egyéb, örökre elvette magától az esélyt hogy valaha moderátorrá válasszuk! Kivételt képez a fenti szabály alól a szoba tulajdonos, a szoba vezető és a szoba moderátor rang. Ha saját szobát nyitsz, abban automatikusan szoba tulajdonos rangot kapsz. Már meglévő szobában úgy lehetsz tulajdonos, vezető vagy moderátor, hogy kineveznek. Minden szoba tulajdonos adhat ilyen rangotat. Viszont óvatosan osztogasd a tulajdonosi kinevezést, mert ha valakit kinevezel szoba tulajdonossá, az bármikor lefokozhat téged, ilyen esetben pedig nem fogjuk kivizsgálni kié volt eredetileg a szoba, azaz nem fogod visszakapni tőlünk a kinevezésedet!

Ha egy felhasználó rosszul viselkedik (szabálytalankodik), először figyelmeztetjük. A moderátoroknak lehetősége van a felhasználók kirúgására. A kirúgás nem más, mint egy “látványos” figyelmeztetés, mely után a felhasználó azonnal visszaléphet a chatbe. Ennek nincs ideje, illetve lejárta, tehát kirúgás után rögtön vissza lehet lépni a szobába.
Súlyosabb, vagy többszöri szabálytalankodás esetén a moderátorok elnémíthatják a felhasználókat. A némítás feloldásig tart. A némítás ideje alatt a szobákba nem lehet írni, de a chat többi szolgáltatása (pl. üzenetküldés) elérhető.
Nagyon súlyos szabálysértés esetén lehetőség van a felhasználó kitiltására. A kitiltott felhasználók egyáltalán nem használhatják a chatet! A tiltás is a feloldásig tart.
Igyekszünt a lehető legkevesebb felhasználót némítani, illetve kitiltani, de olykor ez elkerülhetetlen.

Probléma, észrevétel:
info[kukac]gabchat.hu

<– Visszalépés a kezdőlapra